Familiebedrijf Walraven | Business Intelligence Award 2010
Passionned Group is dé specialist in datagedreven werken, dashboards, KPI's, continu verbeteren, algoritmes, Artificial Intelligence en BI. Onze bevlogen en ervaren consultants helpen grotere en kleinere organisaties bij de kanteling naar een intelligente, datagedreven organisatie.

Spannende eindstrijd

Walraven, internationale groothandel in bouw- en installatiematerialen, sleepte tijdens een spannende eindstrijd op 5 oktober 2010 de prestigieuze ‘Business Intelligence Award’ binnen.

Consequent informatie analyseren

Walraven: winnaar 2010Het bedrijf heeft door consequent gebruik en analyse van goede informatie en betrouwbare indicatoren onder andere het werkkapitaal met negen miljoen euro weten te verminderen. Tegelijkertijd zagen klanten van het bedrijf de leverbetrouwbaarheid met 15% toenemen. Walraven heeft er daarbij voor gezorgd dat cruciale informatie over productvoorraden en servicegraden gedeeld wordt in de gehele keten. Het bedrijf heeft deze prijs volgens de vakjury verdiend omdat Walraven ervoor zorgt dat de juiste informatie op het juiste tijdstip bij de juiste personen in het juiste formaat terecht komt. De jury roemt het bedrijf omdat het daardoor een veel betere positie heeft weten te veroveren in de keten en in de branche.

Voorsprong op onze concurrentie

“We willen excelleren en willen voorsprong op onze concurrentie, daarom hebben we behoefte aan goed inzicht in onze business en vooral aan juiste informatie. Deze informatie stelt ons in staat om die beslissingen te nemen die ervoor zorgen dit doel daadwerkelijk ook te bereiken. Dé manier om die broodnodige informatie te vergaren uit de verschillende systemen in onze organisatie, te combineren en te visualiseren is: Business Intelligence (BI)” aldus CEO Jan van Walraven van Walraven Holding.

Slimmer dan Walraven?

Bent u ook zo’n slim bedrijf of meent u slimmer te zijn dan Walraven? Klik hier om uw organisatie op te geven.

Een selectie van onze klanten

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met familiebedrijf walraven (business intelligence award 2010) of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Jurylid Slimste organisatie

DAAN VAN BEEK MSc

Jurylid Slimste organisatie & Auteur van 'De intelligente, datagedreven organisatie'

neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
16
EDIT POST