Ricoh | Business Analytics | Winnaar Dutch BI Award 2006
Passionned Group is dé specialist in datagedreven werken. Onze bevlogen en ervaren consultants helpen grotere en kleinere organisaties bij de kanteling naar een intelligente, datagedreven organisatie. Om het jaar organiseren wij de prestigieuze prijs voor de Slimste organisatie van Nederland.

Ricoh sleepte in 2006 de titel ‘Slimste organisatie van Nederland’ in de wacht.

Managementmodellen

RicohOnder andere door de combinatie van een sterk mensgerichte ontwikkelingscultuur, het goed gebruik van managementmodellen én het toepassen van informatie voor analyse en actie heeft Ricoh (voorheen Nashuatec) bewezen dat prestatieverbetering en organisatieontwikkeling hand in hand kunnen gaan. Deze sterk ontwikkelde en slimme organisatie bespaarde hiermee 3 miljoen euro per jaar. Daarnaast zijn op jaarbasis de inkomsten met 2 miljoen gestegen en is de service naar de klant verbeterd doordat mankementen worden voorkomen of sneller kunnen worden opgelost.

Slim klantrelatiesysteem

Door goed gebruik te maken van diverse scorecards, prestatie indicatoren die in lijn zijn met strategie en een slim klantrelatiesysteem, is de organisatie van hoog tot laag gericht op het vervullen van de bedrijfsmissie “dé klantgestuurde partner zijn, door het ontwikkelen en leveren van excellente document gerelateerde diensten”.

Slimmer dan Ricoh?

Bent u ook zo’n slim bedrijf of meent u slimmer te zijn dan Ricoh? Klik hier om uw organisatie op te geven.

Een selectie van onze klanten

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met ricoh (business analytics) of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Jurylid Slimste organisatie

DAAN VAN BEEK MSc

Jurylid Slimste organisatie & Auteur van 'De intelligente, datagedreven organisatie'

neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
15