Ontmoet de 3 allerslimste organisaties van Nederland


Interessante management update op 3 oktober as.

Op 3 oktober a.s. biedt Passionned Group u een unieke kans om een kijkje achter de schermen te nemen bij de 3 Slimste Organisaties van Nederland: Buurtzorg, Coolblue en De Hypotheekshop. Wij nodigen u persoonlijk uit voor deze interessante Management Update in het Conferentiecentrum Golden Tulip in Amersfoort.

Slim ondernemend Nederland

U komt tijdens deze bijeenkomst veel te weten over deze drie allerslimste organisaties, de crème de la crème van slim ondernemend Nederland. Zij hebben ondermeer dankzij Business Intelligence en KPI’s belangrijke veranderingen doorgevoerd in het managen van informatiestromen en prestaties. Zij wisten doortastend een zeer krachtige organisatie neer te zetten. Gebaseerd op lokaal ondernemerschap, teamgeest, doordachte IT en Business Intelligence en dienend leiderschap.

Gamechanger van 2020

De lezers van Managementteam hebben Buurtzorg – met Jos de Blok aan het roer – onlangs uitgeroepen tot “De Gamechanger van 2012“. Zij werken zonder managers maar met uitgekiende managementinformatie. Een prachtig voorbeeld van een intelligente organisatie waar u meer over te weten kunt komen.

Ontdek op 3 oktober a.s. wat de kritieke succesfactoren en best practices zijn om uw organisatie echt intelligent te maken en een prestatiedoorbraak te bewerkstelligen.

Het programma

Het programma ziet er als volgt uit:

15.30 Welkom & registratie

16.30 Opening door Managing Director Daan van Beek

16.35 presentatie Patrick Nelissen, adjunct-directeur van de Hypotheekshop

17.05 presentatie Daniël Bos, onderdeel van Coolblue, Business Intelligence manager

17.35 presentatie Jos de Blok en Ard Leferink, Buurtzorg

18.15 Aankondiging van de Dutch Business Intelligence Award 2013

18.20 Borrel met hapjes en drankjes

20.00 Afsluiting

* Lees meer over de 3 allerslimste organisaties van Nederland

Bijwonen?

Wilt u deze Management Update bijwonen? Registreer u dan via onze website. Wij vragen een kleine bijdrage in de kosten ter grootte van 25 EUR. Wanneer u zich tijdig aanmeldt, bent u verzekerd van een plaats.

PS. Wist u dat de 5e druk van het managementboek De Intelligente, Datagedreven Organisatie uit is? Bestel deze vandaag tegelijk met uw registratie.

Een selectie van onze klanten

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met allerslimste organisaties van nl (inspiratie door jos de blok) of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Jurylid Slimste organisatie

DAAN VAN BEEK MSc

Jurylid Slimste organisatie & Auteur van 'De intelligente, datagedreven organisatie'

neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
15