Jaarcongres Information Management


Dit jaar zal de ontknoping van de spannende verkiezing van de ‘Slimste organisatie van Nederland’ plaatsvinden tijdens het Jaarcongres Information Management op 14 februari 2012. Op deze dag zullen de drie genomineerde organisaties hun laatste wapens in de strijd gooien om de Business Intelligence Award te winnen.

De ‘I’ van IT

Het Jaarcongres Information Management (JIM) wordt georganiseerd door ICT media, onder andere bekend van de CIO day, Annual Conference IT Transformation en Annual Conference Connected Enterprise. Tijdens het jaarcongres op 14 februari 2012 zal het thema ‘Information is your asset!’ centraal staan.

Terwijl technologie hard op weg is om een koopwaar te worden is het tijd om onze aandacht te richten op de ‘I’ van IT. Informatie is een troef en een zeer strategische ook.

Schat aan informatie

Veel organisaties maken nog niet volledig gebruik van de schat aan informatie die ze bezitten. Ze lijken zich nog niet te realiseren dat informatie hen een voorsprong op hun concurrentie kan geven. Veel barrières verhinderen nu nog het volledig benutten van informatie.

De hoeveelheid data groeit iedere dag en wordt bijna duizelingwekkend. We zijn inmiddels gewend geraakt aan de term ‘big data’, maar hoe moeten we terabytes aan data verwerken? Kunnen we in het offensief gaan en voorspellen wat onze klanten zullen gaan doen? En kunnen we verschuiven van de achteruitkijkspiegel van BI (business intelligence) naar de verrekijker van business analytics?

Verschil maken

Terwijl het jaarcongres zich richt op alle informatie trends zoals big data, analytics, master data management en enterprise content management, is de vraag gerechtvaardigd wat IT managers en informatiemanagers moeten doen om echt een verschil te kunnen maken.

We moeten excellente informatieplanning vaardigheden hebben, een bedrijfscultuur, kennis van zaken en persoonlijke competenties om volledig in staat te zijn om managementinformatie te erkennen en te benutten als competitief wapen.

Ontdek hoe u kunt profiteren van informatie

Tijdens het jaarcongres kunt u ontdekken hoe experts, uw collega’s en internationale opinieleiders profiteren van ‘de olie van de 21ste eeuw’: informatie.

Op 14 februari 2012 kunt u aanwezig zijn bij verschillende plenaire sessies, ronde tafels en presentaties van experts en de genomineerden voor de Business Intelligence Award. Tevens biedt het congres u de mogelijkheid om te netwerken en kunt u aanwezig zijn bij de uitreiking van de Award aan de ‘Slimste organisatie van Nederland‘.

Een selectie van onze klanten

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met profiteren van informatie (jaarcongres information management) of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Jurylid Slimste organisatie

DAAN VAN BEEK MSc

Jurylid Slimste organisatie & Auteur van 'De intelligente, datagedreven organisatie'

neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
15